Wat ben ik?

Ik ben Pholdy, Pholdy for Kids. Spreek uit als "foldy", naar het engelse werkwoord voor vouwen, "to fold". In mijn witte blanco uitvoering ben ik eerst een plano, een vierkant plat stuk waterdicht karton waarvan ik, door te knippen, te rillen en te vouwen echt tot Pholdy gemaakt kan worden. Ik heb op de juiste plekken markeringen waarlangs de vouw en kniplijnen gemaakt worden, het is niet zo moeilijk!

Ik heb zin om Pholdy te worden. Kijk hieronder hoe leuk en eenvoudig het is om mij van een plano te veranderen in een prachtige unieke Pholdy bloemenvaas!

Maak me mooi met wascokrijt, vette kleurpotloden, merkstift of plak er mooie dingen op.

Verblijd de jarige, de zieke of oma met een boeket in een Pholdy in plaats van met een kaartje eraan!

Bloembollen of kruiden? Aarde erin en zaaien maar.

Voor kinderen EN voor volwassenen is het leuk om te doen. Creatief, uniek en iets verrassends om mee thuis te komen.

Als plano ben ik een stuk waterdicht karton van ongeveer 50 bij 50 cm.

Als ik Pholdy ben geworden, dan ben ik een waterdichte vaas of bakje van ongeveer 9 bij 9 bij 18 centimeter.

Ik ben te koop in pakketjes van 20, 30 of 40 stuks. Daarbij worden respectievelijk 25, 35 of 45 rilstokjes meegeleverd, instructies voor het vouwen, aanwijzingen en instructies voor de docent of groepsleider en voor iedereen een sticker met mijn logoafbeelding.

De prijzen zijn respectievelijk 40, 50 of 60 Euro inclusief BTW en verzending binnen Nederland. Ga naar de Pholdy Shop om te bestellen, meestal ben ik binnen twee dagen in huis en kan het plezier beginnen!

Ik ben er ook als volwassen Pholdy, Pholdy Finished, voor promotie, bloemisten en souvenirshops.